Vict

Vict Automatisering

Nieuwe website of herontwerp nodig?

Heeft uw bedrijf een website nodig? Of… is uw huidige website aan vernieuwing toe? Dan bent u bij Vict aan het juiste adres.
Vict maakt websites altijd op maat, op basis van de modernste technieken en met een actueel design. Een website van Vict geeft uw bedrijf een professionele uitstraling op het internet!
U kunt meer vinden op www.vict.nl of u kunt vragen stellen via ons contactformulier.

Vindbaarheid in Google? Vict helpt u!

Wij zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines zoals Google. Hiermee krijgt u hogere scores in de zoekresultaten. Uw website is hierdoor beter vindbaar voor potentiële klanten.

Toegankelijk voor ieder scherm: responsive

Uw website wordt responsive gebouwd, wat inhoudt dat de layout zich aanpast aan de breedte van het scherm. Zo krijgen uw bezoekers ook de beste weergave op tablet en smartphone.

Zelf uw website aanpassen? Vict helpt u!

Na oplevering kunt u inloggen om teksten en afbeeldingen gemakkelijk zelf aan te passen. Zo blijft u de baas over uw eigen website.
Meer beveiligingsinformatie kunt u vinden op www.vict.nl of u kunt vragen stellen via ons contactformulier.

Onze adviseurs zijn er voor u

Het doel van onze ICT consultancy diensten is simpel: wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven aan klanten hoe hun ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van hun operationele-, en strategische doelstellingen. ICT heeft immers altijd meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken. We geven aan hoe verschillende thema’s met elkaar samenhangen, waar verbetermogelijkheden liggen en welke verbeteringen de grootste toegevoegde waarde leveren. Meer lezen over onze adviseurs? kijk dan op www.vict.nl of u kunt vragen stellen via ons contactformulier.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en we geven u advies op maat.

Vict